Kamp U13 Mester ude Støvring 15/10-16

Årets sjoveste kamp – det er altid dejligt at skulle spille om noget/have noget på højkant og det må siges at være tilfældet til dagens kamp.

 

Støvring kunne med sejr sikre sig 2. pladsen i gruppen og dermed sandsynligvis oprykning til VEST 2 – Vi kunne med sejr redde en svingende sæson, således vi fortsat kunne blive i Mesterrækken.

Vi vidste kampen ville blive svær, da de slog os i første opgør med hele 2-7. Vi var dog meget opsatte på at ændre dette og drengene gik kampklare på banen.

 

Vi spillede en omgang flot fodbold og holdt Støvring fra chancer undtagen 1 enkelt gang i halvlegen og det kostede mål. Desværre igen spiller vi fint og flot, men held, dygtighed mm. Gør åbenbart at vi har meget svært ved at score.

2. halvleg gentog faktisk bare 1., da vi spiller flot fodbold og gør alle de medrejsende forældre og søskende stolte.

Vi har en 6-7 chancer heraf nogle monster, som ikke vil gå i mål i øjeblikket, dog lykkedes et frispark at gå i kassen fra lang afstand mellem venner og fjender – Støvring får 2 tilfældige småchancer i 2. halvleg og scorer JA 2 mål.

Kampen slutter med nederlag 3-1, som var ganske ufortjent – deres træner kom til mig efter kampen og var lidt målløs over at De havde vundet kampen med de 4-5 gang de var over midten, men sådan er fodbold jo…..

 

Vi rykker foreløbig ned i D1 efter jul, men håber på hurtig oprykning eller hjælp fra oven, så vi fortsat kan spille Mesterrække – det har drengene sgu fortjent.

Tak for en foreløbig god sæson – I november starter vintertræningsturneringen (også Mesterrække) og vi krydser fingre for at vi går en fantastisk sæson i møde.

Trænerne u13