Kamp U13 Mester (TT) hj. mod BMI 18/3-17

Tredje kamp i træningsturnering (MESTER).

Kampen mod BMI var vi mega spændte på. De havde også vundet deres 2 første kampe samt at de spiller VEST 2 i turneringen. Så vi var spændte på vores modstander.

 

Vi spiller en super 1. halvleg og kommer sjældent i problemer – alle over hele linjen spiller en rigtig god gang fodbold uden at vi når TOP niveau. Der bliver spillet fint rundt, løbet i huller, taklet igennem og vi er hurtige i omstillingsspil og spiller bredt.

BMI kunne ikke følge med og da der mangler 10-15 min. af kampen, hvor vi fører 4-0 – vælger vi at lave alternative opstillinger og teste flere forskellige på nye pladser, så vi er dækket ind på flest mulige pladser ved skader og afbud.

Det giver selvfølgelig lidt bum i kampen og kræver selvfølgelig også at vi fortsætter med at øve, når der er plads til det i kampene.

 

Drengene ved de kan komme til at spille alternative pladser, men det kræver også at de selv er opstillingsparate og ikke går rundt med hovedet under armen i skuffelse – det er en proces, som gør dem alle stærkere på sigt.

Vi får en sikker sejr på 4-2 mod et kommende VEST 2 HOLD – Flot og sejt drenge.

 

Vi glæder os til de sidste 2 kampe.

 

TRÆNERNE