Kamp U13 Mester (TT) ude mod VRI 26/3-17

Fjerde kamp i træningsturnering (MESTER).

Kampen mod VRI. De havde tabt deres første 3 kampe, så vi havde en forventning om at vi var stærkere end dem selvom de spiller Mesterrække i turneringen. Men vi var også meget OBS på ikke at undervurdere ! 

Vi fik målmandsafbud om morgenen, så vi måtte ty til spillerne i dag. Vi spiller en god stabil 1. halvleg, hvor vi efter at have brændt nogle fæle store chancer kommer bagud 1-0 (ikke en målmandsfejl J) – Drengene kæmper sig heldigvis tilbage (mon der alligevel blev undervurderet) og får også scoret nogle kasser. Efter en lidt sløv start kommer vi fint tilbage og er sjældent i problemer. Vi fører 5-1 ved halvleg. Vi har både småsyge spillere og spillere med små skader med til kampen, så vi ender med at bruge 3 forskellige målmænd og flere kommer til at spille på nogle meget alternative pladser ifht. hvad de er vant til. Alle tog det heldigvis med oprejst pande og uden brok og uden dårlig attitude (sejt drenge – dejlig med den indstilling). 2. halvleg ender med at vi får scoret yderligere og det ender med en sejr på hele 8-2.

(lagde i mærke til nr. 14, god spiller med stort hår ”far Peter Bredsdorff-Larsen, tidl. Håndboldlandsholdtrænersassistent” kiggede kampen fra sidelinjen uden at det hjalp J)

Alle over hele linjen spiller en fornuftig gang fodbold uden at vi når vores TOP niveau.

Vi glæder os derfor til den sidste kamp mod RY.

Vi ligger delt nr. 1 med TRIF – ubesejret og målscoreforskel på 2 mål (De har +17 og vi har + 15). Spændende og utroligt flot at vi kan ligge der i en Mesterrække, når vi på mystisk vis er blevet overset mht. til at vi kun skal spille D1 i turneringen til april (vores ansøgning blev afvist i DBU og vi har nu spillet 2 træningsturneringer i Mesterrækken med top 2 placering - utroligt).

TRÆNERNE