Sæsonstart JS - Serie 3 - U19 2 div.

Sæsonstart for de ældste DB hold.

Jyllandserien starter på udebane søndag 2/4  kl. 13.00  mod 1 div. reserverne fra Skive.
DB Holdet har været hårdt ramt af skader og mange afbud i optakten, mange af spillerne er stadigvæk ikke til rådighed til sæsonstarten -  det bliver derfor et såret DB hold der sendes på tur mod skive søndag, mon ikke at der findes 14 mand til kampen. Som altid vil de drenge levere en 100 % indsats og håbe at det rækker til point.
Holdet tager i øvrigt af sted til skive kampen i god tid, da man inden kampstart skal forbi skive kaserne og se bronzestatuen som Skive kommune i sin tid har rejst af DB holdlederen Per Vejrum pga. at han var den bedste værnepligtige i sin årgang ifølge ham selv.

Serie 3 starter på hjemmebane søndag 2/4  kl. 15.00  mod Rougsø FF
Holdet har haft en svær optakt pga. de mange skader hos JS holdet har de måtte afgive spillere op i systemet - humøret er dog stadigvæk højt i truppen, og troen på en stor sæson er stadigvæk stor i truppen.
Vi forventer en ligeså god sæson fra drengene som de havde i efteråret, selvom opstarten har været svær.
Der er et stærk team omkring holdet så vi er ikke nervøse.

U19 2 div. spiller kamp nr. 3 i aften(torsdag) kl. 19.00 på kunstgræsbanen mod FCM reserverne fra Herning Fremad.
Degns drenge havde sæsonstart 14 dage før alle andre DB hold.  Starten har været godkendt med en 3-0 sejr over Ikast samt et 2-1 nederlag på udebane mod Hjørring.
I perioder har holdet vist et fint niveau, men har samtidig skuffet i andre perioder.
VI håber at holdet vil komme tilbage på sporet i aften med en mindst en godkendt indstilling og indsats – så kig ud kl. 19.00 på kunstgræsbanen og støt de unge U19 DB drenge og se ungdomsfoldbold på det højeste niveau DB kan kvalificere sig til.

God kamp til alle hold.