Kamp U13 Mester (TT) ude mod RY 2/4-17

Sidste kamp i træningsturnering (MESTER).

Kampen mod RY. Endnu et mesterrække hold.

En spændende afslutning var i vente – 2 hold TRIF og DB var ubesejret inden den sidste kamp og kunne begge løbe med sejren i MESTERRÆKKE Træningsturneringen. TRIF skulle møde VRI og jeg kan fortælle at den kamp endte med 3-2 sejr til TRIF, hvorfor vi selv kunne afgøre 1. pladsen, hvis vi vandt med mindst 4 mål.

Vi spiller en flot 1. halvleg og er generelt meget skarpe og klart bedre end vores modstander. Vi spiller for første gang i år på rigtig græs og bolden hopper en anelse mere end den plejer på kunst – det ser nu ikke ud til at give vores drenge problemer og vi fører flot 6-1 ved halvleg, hvor vi bliver nødt til at nævne Daniel Strand, som fik chancen fra start og hold da op 5 kasser i første halvleg og 1 i anden ”SÅDAN mr. Skarp” – det lover godt til sæsonstart på lørdag mod Freja.

2. halvleg falder vi lidt i niveau, drenge fik at vide at de ikke måtte sparke langt, men i stedet skulle flytte sig hele tiden og spille bolden rundt – det giver nogle dejligt trætte drenge, som styrer kampen og vi scorer yderligere 3 kasser og det ender med en sejr på hele 9-1, fantastisk flot drenge.

Alle over hele linjen spiller en fornuftig gang fodbold og tager en sikker sejr med hjem – Ry træner roste Jer efter kampen, han synes I var GODE.

Som nævnt betød denne flotte 8 måls sejr også at DB tager sejren i træningsturneringen for mesterrækkehold (ØV at vi kun skal spille D1).

Vi glæder os til 1. turneringskamp på lørdag – nu bliver det alvor J

TRÆNERNE