KAMP U13 D1 UDE mod Helsted 4/5

Dagens kamp var imødeset – puljens nr. 2, men ubesejret som os. Vi havde mødt Helsted i en træningskamp i foråret, hvor det blev en tæt affære.

 

Generelt må vi sige at drengene gjorde det fuldstændig modsatte af oplægget – der var ikke styr på 1. berøringer, dårlige afleveringer, vi kommer ikke først på bolden/manden og vi løb rundt som en flok forvirrede høns.

Helsted spillede fint rundt og de havde mega gejst, de ville rigtig gerne slå os. Vi har begge hold kun 2 chancer hver i 1. halvleg, deres ramte ikke målet og den sidste af vores blev på mystisk vis dømt offside (Et skud af Emil udenfor feltet, hvor ingen er i offside position bliver reddet af målmanden, som Mikkelsen følger op og scorer på ”mystisk kendelse”.

Første halvleg ender 0-0 og vi ændrer lidt på opstilling og får fortalt drengene at selvom de bar præg af stor nervøsitet, så var det vigtigt at når spillet ikke kører at man giver sig fuldt ud og kæmper med en hvis legemsdel ….

Det virkede en smule – vi fik lidt mere styr på det, men vi var absolut ikke overbevisende i dag (Drengene ved det godt og de glemmer det forhåbentligt ikke igen). Endelig lidt pænt kombinations spil og en dybdeaflevering til Q, som kunne drøne afsted og sparke os foran 1-0 – dejligt.

Desværre gik der kun 5 min., så lavede dommeren endnu en stor fejl – kontra og to Helsted drenge løber klart offside, men på Helsted aflevering snitter den Møller (som absolut ikke var en bevidst handling, påstod dommeren og derfor ophævede offside), de får frit løb og scorer til 1-1.

Heldigvis skruer drengene lidt op og vi får et straffespark, som Q scorer sikkert til 1-2.

Til sidst var vi presset på 2 frispark lige uden for feltet (tror han havde grøn trøje inde under J), men vi får clearet og holder sejren hjem.

 

Skønt at drengene selv med nok den dårligst kamp længe formår alligevel at hive sejren hjem – det skal dog også sige at Helsted spillede langt bedre end de andre modstandere vi har mødt og derfor har det nok været en lille sovepude at det indtil videre har været for nemt.

Vi ser frem mod næste kamp. Flot drenge

 

Trænerne